Ghid

A venit și momentul mult așteptat de elevi din toate colțurile LUMII! Da, ai citit bine! Anul acesta trecem departe de granițele țării. Și pentru că va fi ceva mai multă lume, ne organizăm și noi altfel. Sperăm că se vede deja!

Haide să vedem cum procedăm anul acesta cu înscrierile.

Păi, mai întâi luîm la cunoștință prevederile Regulamentului Boovie® 2o2o!

Apoi, pentru a putea înscrie echipa e nevoie de Nota de Infomare și Consimțământ (NIC) și Acordul Părinților/Reprezentantului legal (APR) completate cu datele fiecărui membru al echipei și semnate.

Dacă nu le ai, se rezolvă foarte rapid! Doar dă click pe linkul de mai jos și completează cu atenție toate informațiile. Ai grijă să nu greșești deoarece o parte din acele date introduse de dine, date de identificare personale, ale echipei, despre școală, vor fi prezente și în documente și chiar diplome!

Înscriere individuală

După ce ai finalizat, vei primi pe mail INSTRUCȚIUNI, și cele două formulare pre-completate, gata numai de semnat. Vei găsi instrucțiunile și în mail dar îți spunem și noi, aici, încă o dată.

După ce ai tipărit documentele cu informațiile introduse, semnează-le și tu și părinții/părintele/reprezentantul tău legal, scanează-le și pune-le într-un singur fișier pe care îl vei denumi Nume-Prenume-NIC-APR.PDF .

Dă fișierul obținut precum și documentele semnate în original profesorului ce coordonează echipa ta pentru a face înscrierea echipei!

Înscriere echipă